Werkwijze

Bij Sablo volgen we een duidelijk stappenplan. Door deze stappen te volgen kunnen we een zeer gericht en persoonlijk voorstel maken voor u.

De eerste afspraak.

Oplossingen maken wij op maat, omdat iedere situatie anders is. Door op de locatie langs te komen, kunnen we situaties en omgevingen inschatten. Onze vertegenwoordiger overloopt, samen met u, welke toepassing bij uw project past. De omgeving wordt opgemeten en gedocumenteerd. Op deze manier zijn we zeker dat we de omgeving correct intekenen en alle toestellen op het gevraagde terrein passen.

Ontwerpfase.

In deze fase verwerken we alle documentatie van de vertegenwoordiger. De omgeving zetten we om naar een 3D-omgeving. In deze 3D-weergave plaatsen we alle gevraagde toestellen en bestuderen we zorgvuldig hoe we de wensen van u kunnen integreren in het ontwerp. Nadien krijgt u, volledig vrijblijvend, een presentatieboekje met meer uitleg over de speeltoestellen en de gebruikte materialen.

2013-02-08 15.35 Configuratie 12 Configuratie 09 Alle Turni's 02 8  jaar_View01

Een tweede afspraak.

In dit stadium komen wij het boekje bij u voorstellen. We overlopen aan de hand van onze tekeningen met u alle aspecten van het ontwerp. Indien nodig passen wij dit voorstel aan tot u volledig akkoord gaat.

Plaatsing van de speeltoestellen.

Wij voorzien de start van de werken binnen de 6 à 8 weken. Uiteraard voldoen al onze toestellen en speelterreinen aan de Europese Norm EN-1176. Eerst plaatsen we alle palen en verankeren deze in de grond. Achteraf monteren we het maatwerk (touwen en planken) en wordt het terrein afgewerkt. Een eventuele oplevering en keuring van de toestellen kan op aanvraag.

 DSCN2089 (Large) Foto0201 (Large) IMAG0684 (Large) DSC06023 (Large) DSC06055 (Large) P1000408 (Large)

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Google+